Pieraksta tālrunis: 67069280
Iestatījumi
Fonta izmērs
Kontrasts

Durvis ver Klientu apkalpošanas centrs

20.10.2020

Labas ziņas mūsu slimnīcas pacientiem un apmeklētajiem - no šodienas, 20. oktobra pašā teritorijas centrā, D kvartālā (D9), durvis ver Klientu apkalpošanas centrs. Tas nozīmē, ka teju visus interesējošos jautājumus būs iespējams noskaidrot vienā vietā, netērējot laiku, apmeklējot atsevišķas slimnīcas reģistratūras un struktūrvienības.
Šeit varēs:

  • Saņemt informāciju un pakalpojumus, kas saistīti ar pacientu veselības aprūpes procesa organizēšanu (pieraksts uz ambulatoriem veselības aprūpes pakalpojumiem, pieraksts gaidītāju rindā, piem. uz kataraktas operācijām), un veselības aprūpes pakalpojuma saņemšanu;
  • Saņemt vispārēju informāciju par slimnīcas struktūrvienībām un sniegtajiem veselības aprūpes pakalpojumiem, to atrašanās vietām, pieņemšanas laikiem;
  • Risināt jautājumus, kas saistīti ar apmaksu vai veselības aprūpes pakalpojuma saņemšanu un tā kvalitāti;
  • No tuviniekiem saņemt un nodot stacionāra pacientiem nododamās mantas;
  • Iesniegt iesniegumus izskatīšanai, tai skaitā arī iesniegumu par atlikto maksājumu;
  • Pirms stāšanās stacionārā uz plānveida pakalpojuma saņemšanu, izdrukāt veiktā COVID-19 testa rezultātu

Darba laiks darba dienās no 7:30 – 18:00

Centrā strādās zinošakie un pieredzējušākie Klientu apkalpošanas daļas darbinieki, kuri palīdzēs atrisināt visdažādākos jautājumus un padarīt pieredzi mūsu slimnīcā pēc iespējas mazāk satraucošu!

Centra atrašanās vieta:

Jaunākie raksti

Uzmanību! 26. jūlijā, A korpusā tiks veikta ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes sistēmas pārbaude.

Uzmanību! 26. jūlijā, A korpusā tiks veikta ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes sistēmas pārbaude.

Stradiņa slimnīcā Parkinsona slimības pacientiem tiek piedāvāta jauna medikamentozā terapija

Stradiņa slimnīcā Parkinsona slimības pacientiem tiek piedāvāta jauna medikamentozā terapija

Uzsākts pētījums veselības aprūpes pakalpojumu kvalitātes izvērtēšanai

Uzsākts pētījums veselības aprūpes pakalpojumu kvalitātes izvērtēšanai